ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ (ΦΩΤΟ, ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ!(ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΡΘΕ 6-4 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΜΠΗΣ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΙΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ.
ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ 
ΟΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ
ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΕ ΕΚΕΙ!

Τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον «θρυλικό» άσο. Παράλληλα, τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή του παρελθόντος βράβευσαν ο δήμαρχος Ταύρου-Μοσχάτου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. Στέλιος Μπρατσώλης, αλλά και το μέλος της διοίκησης Κώστας Χολέβας, ο αντιδήμαρχος Πειραιώς κ. Αντώνης Θεοδώρου, μεταξύ άλλων, ενώ οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού χαιρέτησαν άπαντες τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, δείχνοντας τον σεβασμό τους σε αυτή την ιστορική μορφή του συλλόγου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΦΟΝΕΥΣΕ 6-4 ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ..




ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ










ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΦΩΣΤΗΡΑ




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ !

Πηγη : Fostiras2.blogspot.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)