ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ 2-0 ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ!

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΑΤΟΜΑ !

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ Η ΜΑΓΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΟΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0!


Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑ!
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 50' Ο ΣΤΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤ Η ΜΠΑΛΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 2-0. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΜΑΓΟΥΛΑ ΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΛ  ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΡ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ 2-0 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ! ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ! (ΘΥΜΗΖΟΥΜΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ)
!

ΠΗΓΗ:FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Πεταυράκης, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης (75' Ψαρρής), Βαβάτσικος (90' Κούτρος), Μπούκουρης, Στάμος (64’ Καλέργης), Κάμπας. 

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Τριάντος (52' Μπούγιας), Οικονομόπουλος, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης (62' Αλεξίου), Έβερετ (78' Παγώνης), Κορνελάτος, Μπέχνης, Ιατρού, Χρυσάφης, Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)