ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΣΑΚΙΡΗ:700 ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΑΥΡΟ!

Ο ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 700 ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΠΕ:

"Άκουσα και διάβασα ότι πήγε λέει αντιπροσωπεία φιλάθλων να ζητήσει εξηγήσεις από διοίκηση και Ελε. Το ματσάκι το χάσαμε σε ένα μισάωρο (45-75) όπου οι 700 φωστηροπουλοι είχαν κάνει τη Νέα Σμύρνη Ταύρο φωνάζοντας ακατάπαυστα υπέρ της ομάδας του, πιστεύοντας στη πρόκριση και μεταφέροντας αυτή τη πιστή μέσα στο γκαζόν και τους παίκτες.
Το πράγμα μύριζε μισή ώρα και εμείς το μόνο που κάναμε (σε όλα τα 90’) ήταν να βρίζουμε το γαύρο, τον βαζ και το αεκ – και αυτό ακόμα, σποραδικά. Εγώ με αυτά που είδα στο γήπεδο λοιπόν, θεωρώ πιο δίκαιο να πάει ο Ελε να ζητήσει εξηγήσεις από τους πάνθηρες και όχι αντίστροφα όπως έγινε. Ένιωσα πολύ μεγαλύτερη ντροπή από την εικόνα στις κερκίδες, παρά από το αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)