ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Οι στόχοι του Φωστήρα έχουν αναθεωρηθεί μετά την εκπληκτική πορεία που διανύει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Ψυρόπουλος μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Μαγούλας.
Ψυρόπουλος: «Τώρα ο Φωστήρας στοχεύει πιο ψηλά!» | onsports.gr«Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και όταν δεν αποδίδουν όπως σχεδίαζαν. Χαίρομαι για τη νίκη, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Πάντως, ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί και θα γίνουν έξι την άλλη εβδομάδα, καθώς παίρνουμε το ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Μετά ακολουθεί ευνοϊκό πρόγραμμα με εντός έδρας αγώνες. Θέλω να πω ότι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν χτίσαμε ομάδα για να διεκδικήσει την άνοδο. Τώρα, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση μπορούμε να στοχεύουμε και σε πιο μεγάλα πράγματα», ήταν τα λόγια του κ. Ψυρόπουλου.
ΠΗΓΗ:ΟΝSPORT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)