ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ


Χωρίς τον Σπύρο Δωροβίνη συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Φωστήρα.
Φωστήρας: Θεραπείες ο Δωροβίνης, ατομικό για δυο | onsports.gr
Ο έμπειρος μέσος εξακολουθεί να πραγματοποιεί θεραπείες στη μέση προκειμένου να δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (19/12) με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Πάντως, όλα δείχνουν πως ο 29χρονος άσος θα σφίξει τα... δόντια και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας. Παράλληλα, από την προπόνηση της Τρίτης (11/12), αποχώρησαν δυο ποδοσφαιριστές έχοντας «κληρονομήσει» προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Ψαρρή που δέχτηκε χτύπημα στο πόδι και Χρήστο Τασουλή που αισθάνθηκε ενόχληση στους κοιλιακούς. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Τετά
ρτη (19/12) και θα δοκιμάσουν μέσα στις επόμενες μέρες να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, ο τεχνικός του «Φονέα», Κώστας Ψυρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των μόνιμων τραυματιών Τσούκη και Πλέσσα.

0nsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)