ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΠΛΕΣΣΑΣ


Φωστήρας: Επιτυχημένη επέμβαση σε Πλέσσα, επέστρεψε o Παντελής | onsports.grΟ 18χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε διάστημα πέντε μηνών, μετά από εισηγήσεις των θεραπόντων ιατρών.
Στο μεταξύ, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ''Φονέα'' για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Ψυρόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, πλην των τραυματιών Τσούκη και Πλέσσα. Ωστόσο, στα θετικά έρχεται να συμπεριληφθεί η επιστροφή του Δημήτρη Παντελή στις προπονήσεις της ομάδας μετά από διάστημα 1,5 μήνα.
Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους». Άλλωστε το ιστορικό σωματείο από τον Ταύρο, μετά τις νίκες επί Πανιωνίου και Επισκοπής, βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, γεγονός που θέλει να πιστοποιήσει και την Κυριακή.

phgh. onsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)