ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ETOIMOΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ ! ΗΡΕΜΙΑ ΖΗΤΑ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν: Μπότος, Αρχοντάκης, Κόπελας, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Τασουλής, Τσώνης, Παραράς, Νικολόπουλος, Τσατσαρής, Μπούμπας, Μπούκουκρης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Ψαρρής, Στάμος, Κούτρος, Κάμπας, Καλλέργης, Μπαμπούνης, Ζαχαρόπουλος. 
Απόντες από τον αγώνα με τους «κυανόλευκους» θα είναι ο ανέτοιμος Παντελής, καθώς επίσης και οι τραυματίες Πλέσσας, Τσούκης
.
Ψυρόπουλος: « Χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό»
Παράλληλα, ο τεχνικός του «Φονέα», Κώστας Ψυρόπουλος αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης παραχώρησε δηλώσεις για το ματς: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει κάθε Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Πρέπει να διατηρούμε την απόδοση μας σε υψηλό ρυθμό, να έχουμε σταθερότητα και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά διότι η κάθε ομάδα έχει τη δική της αξία». Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο Καλαματιανός προπονητής υποστήριξε: «Το παιχνίδι χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Εάν έχουμε αυτά τα δυο στοιχεία και επιβάλλουμε τον ρυθμό μας θεωρώ ότι θα φτάσουμε στη νίκη»
.
ΠΗΓΗ ONSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)