ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ?

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?? ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ?
ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ? Η ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΝΑ ΗΤΑ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΗΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΠΕΡΊΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ? ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ....:

Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι ο τεχνικός των «μελανολεύκων» τόνισε:
«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε παρόλο το ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί αγωνιστικά. Είχαμε θέαμα σαν ομάδα προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα και να βγούμε στη κόντρα, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις να πετύχουμε γκολ, δυστυχώς δεν μπορέσαμε και σε μια φάση που ήταν δικιά μας χάσαμε τη μπάλα βγήλε η αντεπίθεση και η αντίπαλη ομάδα πέτυχε το γκολ. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και χρειάζεται προσοχή. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο γιατί έχουμε υγεία σαν ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε».
Στη συνέχεια ο τεχνικός των «μελανολεύκων» μίλησε με γρίφους, αναφερόμενος σε κάτι που προφανώς έγινε στην ανάπαυλα λέγοντας:
«Επείδή έστω και για μικρό χρονικό διάστημα έχω περάσει από τον Φωστήρα, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια πράγματα που συνέβησαν στο ημίχρονο. Ο Φωστήρας και καλή ομάδα είναι και ιστορική και δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα. Δεν τα έχει ανάγκη. Εύχομαι στην ομάδα του Φωστήρα καλή συνέχεια».
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την απορία συναδέλφου ο οποίος τον ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, με τον Κορίνθιο τεχνικό να αρνείται να μιλήσει λέγοντας:
«Τίποτα, τίποτα. Δεν θέλω να αναφερθώ. Το παίρνω πίσω»!!!

AN KATI ΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ?

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΙΡΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM
PANAIGIALEIOSFC.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)